Prännärintien toimipiste

(ent. kauppaoppilaitos)

Prännärintien toimipiste sijaitsee Kauhajoen ydinkeskustassa, linja-auto-aseman välittömässä läheisyydessä. Oppimisympäristönä 2-kerroksinen rakennuksemme tarjoaa 19 opetustilaa: 10 erilaista tieto- ja viestintäteknistä luokkahuonetta oheislaitteineen, 3 tavanomaista luokkahuonetta, valokuvaustudion ja -gallerian, av-/editointistudion, radiostudion, auditorion ja liikuntasalin. Tilamme ja kalusteemme ovat hyväkuntoisia ja laadukkaita.

Keskeisiä oppimisen työvälineitä ovat tehokkaat tietokoneet, iPadit, piirtopöydät, videokamerat ja järjestelmäkamerat. Opiskelu on käytännönläheistä; asiakastöitä ja erilaisia projekteja toteutetaan kaikilla koulutusaloilla. Lisäksi opiskelijat valmistelevat ja esittelevät vuosittain osaamistaan koulun loka-marraskuussa järjestettävien avoimien ovien aikana sekä koulutusmessuilla.

Meillä opiskellaan:

Ammatilliset perustutkinnot (180 osp)
- Liiketoiminnan perustutkinto, Merkonomi
- Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (peliala), Datanomi
- Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Mediapalvelujen toteuttaja

Kaksoistutkinto: Ammatillisen perustutkinnon ohella myös ylioppilastutkinnon/lukio-opintojen suorittamismahdollisuus kaikissa koulutuksissamme.

Mikäli olet ylioppilas tai sinulla on toinen ammatillinen tutkinto, voit hakeutua kaikkiin koulutuksiimme ympäri vuoden. Tällöin hakeudutaan suoraan oppilaitokseen.  

Voit tulla myös päivittämään ammatillista osaamistasi ja opiskella esimerkiksi yksittäisiä tutkinnon osia. Tiedustele myös oppisopimuksen mahdollisuutta.

 

koulutusjohtaja Hannu Vainionkulma

kol@saiedu.fi tai 044 550 1131