Levyseppähitsaaja
3 vuotta / 180 osp

Tuotantotekniikan osaamisala, hitsaus ja levytyöt
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Levyseppähitsaaja toimii valmistus-, asennus- ja kunnossapitotehtävissä kone- ja metallialan yrityksissä, teollisuuslaitoksissa, asennus- ja rakennustyömailla tai itsenäisenä yrittäjänä.

Levyseppähitsaaja hallitsee MIG/MAG-, TIG-, ja puikkohitsausmenetelmät eri materiaalien osa- ja kokoonpanohitsauksissa standardien ja piirustusten mukaisesti. Hän osaa laatia ja lukea CAD 2D ja 3D-piirustuksia ja tuntee levyalan CNC-tekniikan perusteet. Hän osaa käyttää vesileikkauslaitetta ja CNC-särmäyspuristimia levyosien valmistamiseen ja muotoiluun. Hän hallitsee myös koneistamisen perustaidot manuaali- ja CNC-työstökoneilla. Levyseppähitsaaja hallitsee myös koneenasennuksen perustaidot.

Ammatilliset opinnot: Alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsaus, CNC-särmäys, hitsaus- ja levytyöt, levyjen CNC-leikkaus, ohutlevytyöt, teräsrakenne- ja levytyöt, valmistustyöt.

 

HAKU

Lisätietoa yhteishausta

Koulutukseen haetaan kevään valtakunnallisessa yhteishaussa suoraan Opetushallitukseen nettiosoitteessa http://www.opintopolku.fi.

Mikäli sinulla on jo joku ammatillinen tutkinto, et voi hakea yhteishaussa vaan ottamalla suoraan yhteyttä oppilaitokseen: amis@saiedu.fi tai 044 550 1123 (koulutusjohtaja Esko Lehtimäki).