Oppitien toimipiste

Oppitien toimipiste toimii nykyaikaisissa tiloissa ja on varustettu ajan vaatimusten mukaisilla opetusvälineillä. Opiskelijamme tulevat pääasiassa Suupohjan alueen kunnista, mutta myös kauempaa ulkomailta. Työllistymisen suhteen meiltä saatujen valmiuksien ansiosta opiskelijoidemme menestyminen työelämässä on erittäin hyvä. Ammatillinen koulutus yleensä ei kouluta työttömäksi, vaan kädentaitajia tullaan aina tarvitsemaan riippumatta maailman taloustilanteista. Ammatillisen koulutuksen suosio on lisääntynyt huolimatta yleisestä ikäluokkien pienenemisestä. Valintasi meille on hyvä valinta!

Keskeisiä oppimisen työvälineitä ovat tehokkaat tietokoneet, iPadit, piirtopöydät, videokamerat ja järjestelmäkamerat. Opiskelu on käytännönläheistä; asiakastöitä ja erilaisia projekteja toteutetaan kaikilla koulutusaloilla. Lisäksi opiskelijat valmistelevat ja esittelevät vuosittain osaamistaan koulun loka-marraskuussa järjestettävien avoimien ovien aikana sekä koulutusmessuilla.

Kaksoistutkinto: Ammatillisen perustutkinnon ohella myös ylioppilastutkinnon/lukio-opintojen suorittamismahdollisuus kaikissa koulutuksissamme.

Mikäli olet ylioppilas tai sinulla on toinen ammatillinen tutkinto, voit hakeutua kaikkiin koulutuksiimme ympäri vuoden. Tällöin hakeudutaan suoraan oppilaitokseen.  

Voit tulla myös päivittämään ammatillista osaamistasi ja opiskella esimerkiksi yksittäisiä tutkinnon osia. Tiedustele myös oppisopimuksen mahdollisuutta.