Maaseutuyrittäjä, näyttötutkintona

Maatalousalan perustutkinto voi sisältää monenlaisia suuntautumisopintoja ja Suupohjan ammatti-instituutti tarjoaa myös erilaisia tapoja sen suorittamiseen.

Opiskelut sisältävät ammatillisina opintoina työskentelyä maatalousalalla ja maan kasvukunnon ja tuotantoympäristön hoitamista. Opiskelu voi suuntautua opiskelijan toiveiden mukaan moniin eri aiheisiin esim. peltoviljelyyn, maatalousteknologiaan, metsätalouteen ja bioenergian tuottamiseen tai pieneläimiin ja hevosiin.

Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Valmistavaa lähikoulutusta on n. 2-4 pv/kk. Mikäli opiskelijalla ei ole tiedossa oppilaitoksen ulkopuolista työ- tai työssäoppimispaikkaa, hänellä on mahdollisuus suorittaa se oppilaitoksen opetusmaatilalla.

 

 

 

HAKU

Opiskeluun on jatkuva haku. Osoite on www.opintopolku.fi tai suorahaku oppilaitokseen hakulomakkeella tai vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen Suupohjan ammatti-instituutti, Kyntäjäntie 6 PL 105, 61801 Kauhajoki. Sähköpostilla hakemuksen voi lähettää osoitteeseen mol(a)saiedu.fi Otamme sinuun yhteyttä jätettyäsi hakemuksen.

Lisätietoja koulutuksesta:

sähköposti: mol(a)saiedu.fi