Merkonomi

3 vuotta / 180 osp


Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala

Miten herätetään asiakkaiden kiinnostus? Miten rakennetaan myyvä näyteikkuna? Miten sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää markkinoinnissa? Millainen on on onnistunut myyntikeskustelu? -Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen meillä.

Merkonomikoulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä. Merkonomit työllistyvät esimerkiksi myyjiksi, myynti- ja markkinointisihteereiksi, messu- ja promootiohenkilöiksi, toimistotyöntekijöiksi tai erilaisiin projekteihin.

Koulutus luo hyvän pohjan myös jatko-opinnoille tai työelämään muille aloille.

Pääset harjoittelemaan opittuja asioita työssäoppimisjaksoilla sekä luomaan jo opiskeluaikana suhteita työelämään. Voit kohtentaa kielitaitoasi ja suorittaa työssäoppimisjaksoja oman kiinnostuksesi mukaan myös ulkomailla.

 

Myyntiä ja markkinointia käytännönläheisesti

Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaista markkinointimateriaalia sekä hyödyntämään monipuolisesti erilaisia sosiaalisen median kanavia. Pääset suunnittelemaan ja rakentamaan näyteikkunoita ja messuosastoja sekä harjoittelemaan kokonaisten myymäläkampanjoiden toteuttamista virtuaalimyymälässämme. Saat perustiedot myös toimistotyöhön.