Merkonomi

180 osp


Liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomilla on monipuolisia taitoja, kuten asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Hän on kotonaan digitaalisissa ympäristöissä ja osaa verkostoitua ammatillisesti. Hän toimia yrittäjänä tai kehittyä lähiesimiestehtävissä tai vaikkapa toimia uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämisen parissa.

Valmistuttuasi voit toimia esimerkisi asiakaspalvelijana, myyjänä, tuoteryhmävastaavana, tuote-esittelijänä, asiakasneuvojana, taloussihteerinä, toimistosihteerinä, palveluneuvojana tai markkinointi- ja viestintäsihteerinä.

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan perustutkinto sisältää kolme pakollista tutkinnon osaa: asiakaspalvelu, työyhteisössä toimiminen ja tuloksellinen toiminta. Valinnaiset tutkinnon osat syventävät osaamistasi myyntiin, markkinointiviestintään ja sisällöntuotantoon, yrityksen talousosaamiseen ja yrittäjyyteen.

Opiskelussa painotetaan käytännönläheisyyttä, pyrimme tekemään paljon erilaisia projekteja ja asiakastöitä. Opiskelussa digitaaliset työvälineet kuten pilvipalvelut ja ammatissa tarvittat sovellukset tulevat tutuksi. Työpaikoilla opitaan ammatillisten taitojen lisäksi tärkeitä viestintä-, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja sekä verkostoidutaan. 

 

Hakeutuminen ja lisätietoja

Hakeutuminen yhteishaussa 20.2. - 13.3.2018. Lisätietoja yhteishausta.

Koulutukseen voi hakutua ympäri vuoden. Mikäli sinulla on jo jokin ammatillinen tutkinto, ota yhteyttä suoraan oppilaitokseen:

koulutusjohtaja Hannu Vainionkulma

kol@saiedu.fi tai 044 550 1131.

Lue tutkinnosta lisää ePerusteista