Parturi-kampaaja
3 vuotta / 180 osp

Hius- ja kauneudenhoitoala

Hiusalan perustutkinnon suorittanut toimii asiakaspalveluhenkisesti hiusalan ammattilaisena. parturi-kampaaja tekee asiakkaalle yksilöllisiä hiusten ja parran muotoilukokonaisuuksia erilaisten väri-, permanentti-, kampaus-, leikkaus-  sekä hiuspohjan/hiustenhoitotekniikoiden avulla. Hän osaa toimia asiakaspalvelutehtävissä ja myydä asiakkaan yksilöllisistä tarpeista lähtöisin olevia palveluja ja palvelukokonaisuuksia sekä niitä tukevia kotihoitotuotteita.

Ammatilliset opinnot: Hiusten leikkaaminen ja partakäsittelyt, Kampaus ja ehostus, Värjäyskäsittelyt, Permanenttikäsittelyt, Hiusalan yrittäjyys ja yritystoiminta, Asiakkaan tyylipalvelut, Hiusten hoito- ja muotoilukokonaisuudet.

 

HAKU

Lisätietoa yhteishausta

Koulutukseen haetaan kevään valtakunnallisessa yhteishaussa suoraan Opetushallitukseen nettiosoitteessa http://www.opintopolku.fi.

Mikäli sinulla on jo joku ammatillinen tutkinto, et voi hakea yhteishaussa vaan ottamalla suoraan yhteyttä oppilaitokseen: amis@saiedu.fi tai 044 550 1131(koulutusjohtaja Hannu Vainionkulma).