Parturi-kampaaja
1,5 - 2 vuotta / 180 osp

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

Haku: Suoraan oppilaitokseen
Hakuaika: Jatkuva haku
Koulutus alkoi: ma 9.1.2017

Kesto: 1,5 – 2 vuotta (yksilökohtainen)
Opiskelumuoto: Lähiopetus, etäopinnot ja työssäoppimisjaksot (20 vkoa)

Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti

Koulutuksessa on kesätauko 1.6. - 11.8.2017

Pääsyedellytykset

Suoritettuna lukio tai jokin ammatillinen tutkinto, taikka vähintään yhden vuoden mittaiset peruskoulun jälkeen tehdyt opinnot, joilla voidaan hyväksilukea eli tunnustaa suoritetuksi mm. tutkinnon yhteiset ja vapaasti valittavat osat. Opiskelu koostuu pelkästään ammatillisista opinnoista.

Tavoitteena on hiusalan perustutkinnon suorittaminen (parturi-kampaaja). Opiskelu on itsenäistä ja päätoimista monimuoto-opiskelua, johon kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa, sekä etäopiskelua ja työssäoppimista oppilaitoksessa ja alan yrityksissä.

Ammatilliset opinnot: Hiusten leikkaaminen ja partakäsittelyt, Kampaus ja ehostus, Värjäyskäsittelyt, Permanenttikäsittelyt, Hiusalan yrittäjyys ja yritystoiminta, Asiakkaan tyylipalvelut.

Opiskelukustannukset

Opetus on maksutonta ja opiskelijoille on tarjolla päivittäin maksuton lounas.

Opiskelijoiden hankittavaksi tulee alan kirjallisuutta sekä henkilökohtaiset työvälineet.

 

Hiusalan perustutkinnon suorittanut toimii asiakaspalveluhenkisesti hiusalan ammattilaisena. parturi-kampaaja tekee asiakkaalle yksilöllisiä hiusten ja parran muotoilukokonaisuuksia erilaisten väri-, permanentti-, kampaus-, leikkaus- sekä hiuspohjan/hiustenhoitotekniikoiden avulla. Hän osaa toimia asiakaspalvelutehtävissä ja myydä asiakkaan yksilöllisistä tarpeista lähtöisin olevia palveluja ja palvelukokonaisuuksia sekä niitä tukevia kotihoitotuotteita.

Hakeminen ja valinta

Koulutukseen haetaan suoraan Suupohjan ammatti-instituutin nettisivujen (www.saiedu.fi) kautta (jatkuva haku). Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

Suupohjan ammatti-instituutti, Oppitie 4, 61800 Kauhajoki

Hiusala, lehtorit:
Helena Aro, puh. 044 5501 106
Anne Rinta-Koski, puh. 044 5501 897
s-posti etunimi.sukunimi@saiedu.fi